Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016

Το κλασικό αριστούργημα «Η Λίμνη των Κύκνων” από το διάσημο «Russian Ballet Theatre” απόλαυσαν χιλιάδες θεατές, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου

Μία μοναδική ευκαιρία είχαν οι χιλιάδες φίλοι του Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου να απολαύσουν το κλασικό αριστούργημα του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι «Η Λίμνη των Κύκνων», από το βραβευμένο και διάσημο “Russian Ballet Theatre”, μία από τις πιο αναγνωρισμένες  δυνάμεις του κλασικού χορού της Μόσχας, που διαπρέπει παγκοσμίως με τη συγκεκριμένη παράσταση.


Περισσότεροι από 2000 θεατές κατέκλυσαν το θέατρο του Αμαλίειο στο Μαρούσι, για να παρακολουθήσουν την πιο συγκινητική ιστορία αγάπης του κλασικού χορού, το μπαλέτο που διαχρονικά από τις 4 Μαρτίου του 1877 που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά δεν έχει σταματήσει να  συναρπάζει και γοητεύει τον καθένα.
Η παράσταση από το«Russian Ballet Theatre” γοήτευσε το κοινό για τις δεξιοτεχνικές ικανότητες και τον λυρισμό του στην ερμηνεία του έργου. 

Το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, ο οποίος συμμετέχει στη Σύνοδο του Δικτύου ΦΟΣΔΑ στα Γιάννενα, εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Νικόλαος Πέππας, που δέχθηκε τα θερμά συγχαρητήρια του κόσμου για το ποιοτικό και στοχευμένο  πρόγραμμα του Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου.
  Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016, στις 21:00, στη μικρή σκηνή του Αμαλίειου, στο Live Stage @ The Bar, με το Λυρικό Τρίο: Όπερα- Οπερέτα –Μιούζικαλ, από τη μεσόφωνο Ζωή Απειρανθίτη και τον τενόρο Δημήτρη Σιγαλό.