Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

Στην τελετή έναρξης του CARDIO ATHENA 2017 παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου & Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργος Πατούλης

Γ. Πατούλης: Το CARDIO ATHENA 2017 πέραν της σημαντικής προσφοράς του έχει αποδώσει και σημαντικά επιστημονικά ευρήματα.


Στην τελετή έναρξης του Cardio Athena 2017 προσκεκλημένος του Καθηγητή κ. Δημήτριου Τούσουλη παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργος Πατούλης.
Ο κ. Πατούλης παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εργασίες αλλά και την ομιλία του Καθηγητή Παιδιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεώργιου Χρούσου με τίτλο:
«Γενετική και Επιγενετική στην Εξέλιξη και Ανάπτυξη του Ανθρώπου».
Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης συνεχάρη τον Πρόεδρο και την Οργανωτικής Επιτροπή του συνεδρίου Cardio Athena 2017 για αυτήν την σημαντική προσπάθεια η οποία όπως τόνισε πέραν της σημαντικής κοινωνικής προσφοράς της έχει αποδώσει και σημαντικά επιστημονικά ευρήματα.
Παράλληλα ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο που παίζει η διατροφή αλλά και η θετική επίδραση της φυσικής δραστηριότητας στην καρδιαγγειακή υγεία.