Κυριακή, 23 Απριλίου 2017

Στη δράση καθαρισμού στη θέση Πύριζα στο Πεντελικό όρος από τον ΣΠΑΠ συμμετείχε ο Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ


Ο Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ συμμετείχε σήμερα το πρωί στον καθαρισμό του Πεντελικού Όρους στην περιοχή της Πύριζας. Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον» σε συνεργασία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμαρουσίου συνεχίζουν την προσπάθεια για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στο Πεντελικό όρος, με τον εθελοντικό καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου του καταφυγίου που βρίσκεται στη θέση Πύριζα.
Ο κ. Πατούλης συνεχάρη γι αυτήν την δράση, τον Πρόεδρο του Σ.Π.Α.Π  κ. Βλάσση Σιώμο, καθώς και το Προεδρείο του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαρουσίου.

Στην δράση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Αμαρουσίου Β. Κόκκαλης, ο Δασάρχης Πεντέλης Α. Ρέππας, ο Διοικητής Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου Φ. Τζελέπης, ο Μ. Καραγιάννης και ο Γ. Αραμπατζής μέλη του Δ.Σ. Κυνηγητικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δασαρχείου καθώς και η Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου.