Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η 5η ποδηλατική βόλτα για τηνπνευμονική υπέρταση.


Κοινωνικές Συνέργειες για το Ευζήν


Πολλές δεκάδες ποδηλάτες, όλων των ηλικιών, πήραν μέρος με ενθουσιασμό, στη διαδρομή του καινούργιου ποδηλατόδρομου στο Πολύδροσο Παράδεισο Άγιο Θωμά. Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γίωργος Πατούλης στην απονομή των αναμνηστικών μεταλλίων στους συμμετέχοντες δήλωσε μεταξύ άλλων: «το τρίπτυχο υγεία-αθλητισμός-ευεξία είναι πρωταρχικός στόχος για το ευ ζην των κατοίκων μίας ευρωπαϊκής πόλης. Οι προσωπικές αγκυλώσεις που έχουν βάση μικροσυμφέροντα, δεν μπορούν να μπουν εμπόδιο σε μία διαρκώς εξελισσόμενη κοινωνία και στο κοινό καλό. Η ανάσα ζωής που δίνουν οι ποδηλατόδρομοι στις τσιμεντουπόλεις είναι και ανάσα ζωής στους ασθενείς με τη σπάνια νόσο της πνευμονικής υπέρτασης». 

Η πρόεδρος του συλλόγου πνευμονικής υπέρτασης Ελλάδος κ. Ιωάννα Αλυσανδράτουδήλωσε: «σήμερα κλείνιε μία σειρά παρόμοιων εκδηλώσεων ευαισθητοποίησης για την πνευμονική υπέρταση που ξεκίνησε πριν 5 χρόνια, εδώ στο Δήμο Αμαρουσίου και σε άψογη συνεργασία με το Δήμαρχο. Συνεχίζουμε μαζί καινούργιες δράσεις, καινούργιες συνέργειες».
Ανάμεσα στους μετέχοντες ήταν ο πρόεδρος ποδηλασίας Αττικής κ. Α. Κελόγλου, ο πρόεδρος Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου κ. Δ. Λέμης, ο πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου Πολυδρόσου κ. Π. Πάντος, οι αντιδήμαρχοι κ. κ. Ν. ΓαρδέληςΒ. Κόκκαλης, Ρ. ΧαλιώτηΚ. Ρώτας, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Ν. Πέππας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. κ. Δ. ΚαρλάφτηςΠ. Κόνιαρης. Η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλοςΠεύκης-Λυκόβρυσης, Πρόεδρος σωματείου UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα ΣταυράκηΠατουλη.