Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Στα εγκαίνια της έκθεσης των τμημάτων Παιδικής & Εφηβικής ζωγραφικής του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης
Τα έργα ζωγραφικής τους εκθέτουν τα παιδιά των τμημάτων Παιδικής και Εφηβικής ζωγραφικής του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αμαρουσίου, στο πλαίσιο των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων του Κέντρου.    
Οι νέοι ζωγράφοι ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους με έργα εμπνευσμένα από μεγάλους Έλληνες και ξένους ζωγράφους σε ελεύθερη απόδοση και απέσπασαν την επιβράβευση των επισκεπτών την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης, τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017.  
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης περιηγήθηκε την έκθεση ζωγραφικής και συνεχάρη τα παιδιά και τη δασκάλα τους κα Ελίνα Καστρινάκη για την εξαιρετική προσπάθεια και απόδοση.               
Στα εγκαίνια της έκθεσης παραβρέθηκαν επίσης η Αντιδήμαρχος κα Ρένα Χαλιώτη, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νικόλαος Πέππας, η Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κα Ελένη Λέκκα και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας κ. Δημήτρης Καρλαύτης.
Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό μέχρι την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 και λειτουργεί: 10:00 -13:00 και 17:00 – 20:00.