Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Στην πανηγυρική συνεδρίαση του Ιουνίου των AHEPA HELLAS - chapter HJ - 35 ως επίσημος προσκεκλημένος παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου

Γ. Πατούλης: Μεταλαμπαδεύετε  σε ολόκληρο τον κόσμο αρχές και αξίες του Ελληνικού Πολιτισμού.


Στην πανηγυρική συνεδρίαση του Ιουνίου των AHEPA HELLASchapter HJ - 35 ως επίσημος προσκεκλημένος παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου.
Ο κ. Πατούλης στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο και τον Πρόεδρο κ. Αναστάσιο Σωτήρχο για την πρόσκληση και την τιμή που του έκανε να είναι ο επίσημος προσκεκλημένος και τόνισε πως είναι μεγάλη η χαρά του που βρίσκεται ανάμεσα τους σε έναν τόσο σημαντικό και δραστήριο φορέα που μεταλαμπαδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο αρχές και αξίες του Ελληνικού Πολιτισμού.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε όλα τα μέλη της AHEPA για το πολυσήμαντο έργο που επιτελούν και που έχουν αποδείξει πολλά χρόνια με την προσφορά τους για την προώθηση των αρχαίων ελληνικών ιδεωδών της εκπαίδευσης, της φιλανθρωπίας, της πολιτικής ευθύνης, της ακεραιότητας, και της ατομικής αριστείας μέσα από την κοινωνική υπηρεσία και τον εθελοντισμό.
Η AHEPA HELLASchapter HJ - 35 απένειμε στον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη τιμητική πλακέτα για την πολυετή προσφορά του.