Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Στην τελετή αποφοίτησης των μαθητών / τριών του Πρότυπου ΓΕΛ Αναβρύτων παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. ΠατούληςΠαρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη και πλήθος γονέων πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η τελετή αποφοίτησης των  τελειόφοιτων μαθητών/τριών του Πρότυπου ΓΕΛ Αναβρύτων, που διοργάνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017.
Χαιρετίζοντας την όμορφη αυτή εκδήλωση ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης συνεχάρη τους τελειόφοιτους μαθητές και τις μαθήτριες για την ευδόκιμη αποφοίτησή τους από τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και τους ευχήθηκε από καρδιάς να κατακτήσουν τους επόμενους στόχους που έχουν θέσει, δίνοντάς τους ραντεβού τον ερχόμενο Νοέμβριο στην τελετή βράβευσης των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. 
Επίσης εξήρε το σημαντικό ρόλο των γονέων και των καθηγητών στην προσπάθεια των παιδιών και συνεχάρη το Σύλλογο για την πρωτοβουλία διοργάνωσης της τελετής αυτής.     
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι είναι μεγάλη τιμή για το Μαρούσι που φιλοξενεί το Πρότυπο Γενικό Λύκειο Αναβρύτων μέσα στα διοικητικά όρια του, σημειώνοντας τη βαρύτητα που δίνει η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου στην απρόσκοπτη λειτουργία των σχολικών μονάδων της πόλης.
Μετά την εκφώνηση των αποχαιρετιστήριων λόγων, ακολούθησε η απονομή των ενθυμίων αποφοίτησης στους μαθητές από τους καθηγητές τους.
Στην τελετή παραβρέθηκε επίσης η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων κα Ρένα Χαλιώτη.