Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

Με 11 εργαζόμενους ενισχύεται η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αμαρουσίου για την πυροπροστασία και πυρασφάλεια της πόλης στην “καρδιά” του καλοκαιριού


Τους 11 νέους εργαζόμενους στην Πολιτική Προστασία τους Δήμου Αμαρουσίου καλωσόρισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, παρουσία του Γενικού Γραμματέα κου Γιώργου Διδασκάλου και του  υπεύθυνου σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, πιστοποιημένου σε θέματα πυρασφάλειας κου Βασίλη Πατέλη.
Οι νέοι εργαζόμενοι τοποθετήθηκαν  στην υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας  με σύμβαση τρίμηνης διάρκειας, μέχρι τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου, με στόχο την ενίσχυση της πυροπροστασίας και της πυρασφάλειας στην πόλη κατά τους θερινούς μήνες.
«Με τη βοήθεια σας θωρακίζουμε και προστατεύουμε την πόλη μας και τις ιδιωτικές περιουσίες των συμπολιτών μας από τον ενδεχόμενο κίνδυνο πυρκαγιάς.
Ζητάμε από εσάς με αυταπάρνηση και σοβαρότητα να ανταποκριθείτε στα καθήκοντά σας. «Καλή δύναμη και ότι χρειαστείτε είμαστε εδώ. Το Μαρο
ύσι είναι μία οικογένεια και εσείς αποτελείτε μέλη αυτής της οικογένειας» σημείωσε ο κ. Πατούλης υποδεχόμενους του εργαζόμενους.

Ο Γενικός Γραμματέας κ. Διδασκάλου από την πλευρά του ευχήθηκε στους εργαζόμενους «Καλή Αρχή» στα νέα τους καθήκοντα.