Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Ξεσήκωσε τους χιλιάδες θεατές η Νατάσα Θεοδωρίδου στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου .

Μια καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη από μεγάλες επιτυχίες χάρισε στους χιλιάδες θεατές η καταξιωμένη λαϊκή τραγουδίστρια της νεότερης γενιάς Νατάσα Θεοδωρίδου, από τη σκηνή του Αίθριου Θεάτρου, στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου.
Σ’ ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι, ερμήνευσε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της, αλλά και γνωστές μεγάλες επιτυχίες σπουδαίων καλλιτεχνών, όπως της Μαρινέλας, του Βαρδή, του Πουλόπουλου, κ.α., με το κοινό ως μια μεγάλη παρέα να τραγουδά μαζί της σ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας και να την επιβραβεύει με το θερμότατο χειροκρότημά του.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης στο εγκάρδιο καλωσόρισμά του προς τους παριστάμενους πολίτες, τους ευχαρίστησε που τιμούν τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου, που έχει σκοπό να δώσει «ανάσες» ψυχαγωγίας και πολιτισμού σε όλους.
Επίσης εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήριά του προς τη Νατάσα Θεοδωρίδου. « Είναι μεγάλη μας χαρά που βρίσκεστε κοντά μας στο φιλόξενο Μαρούσι και σας συγχαίρουμε που μέσα από την άριστη εκτέλεση των τραγουδιών σας προσφέρεται ψυχαγωγία και διασκέδαση σε όλους μας» ανέφερε ο κ. Πατούλης, χαρίζοντας στην κα Θεοδωρίδου το ιστορικό λεύκωμα της πόλης και μία ανθοδέσμη.
Η κα Νατάσα Θεοδωρίδου ευχαρίστησε το Δήμαρχο Αμαρουσίου για τη φιλοξενία, υπογραμμίζοντας ότι «χαίρεται ιδιαίτερα που συμμετάσχει σε αυτή τη μεγάλη γιορτή πολιτισμού», επαινώντας θερμά τους διοργανωτές για τις άριστες συνθήκες διεξαγωγής του Φεστιβάλ.                                    
Τη συναυλία παρακολούθησαν επίσης ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Χρήστος Σταϊκούρας, η κα Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, επικεφαλής του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ , Δημοτική Σύμβουλο Λυκόβρυσης – Πεύκης και η τραγουδίστρια  κα Ελένη Πέτα.
Επίσης οι Αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη, Βασίλης Κόκκαλης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νικόλαος Πέππας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Δημήτρης Σμυρνής, Πέτρος Κόνιαρης, Μαρία Καρανάσιου και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.