Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

Εντυπωσίασε το κοινό «Η Ωραία Κοιμωμένη» από τα φημισμένα Russian Ballet Theater στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου


Το αριστούργημα του Pyotrllyich Tchaikovsky  « Η Ωραία Κοιμωμένη», παρουσίασαν  τα φημισμένα Russian Ballet Theater στην παράσταση κλασικού χορού που έδωσαν στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου.
ΟΙ θεατές που κατέκλυσαν το Αίθριο Θέατρο απόλαυσαν την πιο ρομαντική ιστορία όλων των εποχών, σε μία παράσταση που προσέφερε δύο γεμάτες  ώρες αληθινής μαγείας, με την ωραιότερη μουσική για μπαλέτο που έχει γράψει ποτέ ο Tchaikovsky.
Εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Νικόλαος Πέππας συνεχάρη το συγκρότημα κλασικού χορού για τη μεγάλη επιτυχία της παράστασης, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους φίλους του Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου.
Στη βραδιά μπαλέτου αξίζει να σημειωθεί, συμμετείχαν σχολές μπαλέτου της πόλης του Αμαρουσίου, αλλά και όμορων Δήμων, ενώ την πολιτιστική εκδήλωση παρακολούθησε και η Δημοτική Σύμβουλος κα Ελένη Βλάχου –Σταματάκη.
Το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017 με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Γιάννη Ζουγανέλη. Μαζί τους και η Παυλίνα Βουλγαράκη. Αίθριο Θέατρο, ώρα 9:00μ.μ.