Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

Λήξη της φετινής χρονιάς για τα Μοντέρνα Μουσικά Σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου με μία συναυλία που ταξίδεψε μουσικά τους θεατές στο χθες και στο σήμεραΑγαπημένες επιτυχίες από την ροκ και ποπ ξένη και ελληνική μουσική σκηνή ερμήνευσαν επί σκηνής οι μαθητές των Μοντέρνων Μουσικών Συνόλων του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου σε μία εμφάνιση στο αίθριο θέατρο επ’ ευκαιρίας της λήξης της φετινής καλλιτεχνικής περιόδου.

Εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α Νικόλαος Πέππας, συνεχάρη θερμά τους συμμετέχοντες στη συναυλία, καθώς και τους συντελεστές αυτής της εξαιρετικής μουσικής παράστασης, επισημαίνοντας τη σημαντική συμβολή του Δημοτικού Ωδείου στην προώθηση της μουσικής παιδείας μεταξύ των νέων. Παράλληλα, συνεχάρη τους γονείς που καλλιεργούν στα παιδιά τους την αγάπη για τη μουσική τέχνη και τους ευχαρίστησε που εμπιστεύονται την αγωγή και επιμόρφωση τους το Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου.

Παρόντες ήταν, επίσης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) Πέτρος Κόνιαρης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αμαρουσίου Μιχάλης Παπαδόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Λέκκα και Ελένη Βλάχου Σταματάκη.

Υπεύθυνος καθηγητής του Τμήματος ήταν ο Γιάννης Μυγδάνης, την επιμέλεια της συναυλίας είχε η Διευθύντρια του Ωδείου Φωτεινή Κοσκόρου και την οργάνωση της εκδήλωσης η μουσική σύμβουλος Ελένη Χοζού.