Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018

Στο Μεθεόρτιο Εσπερινό και στη λιτάνευση της Ιερής Εικόνας των Αγίων Αναργύρων παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. ΠατούληΜε ιδιαίτερη λαμπρότητα και κατάνυξη το Μαρούσι γιόρτασε τη μνήμη των Αγίων Αναργύρων, Κοσμά και Δαμιανού, στο ομώνυμο Ιερό Ναό, παρουσία πλήθους πιστών.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης παρέστη στην Μεθεόρτιο Εσπερινό, ιερουργούντος του Ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού Αρχιμανδρίτη Νικάνωρ.  

Ακολούθως, μαζί με το εκκλησίασμα ακολούθησε τη λιτάνευση της Ιερής Εικόνας πέριξ του Ναού, με τη Φιλαρμονική του Δήμου Αμαρουσίου να παιανίζει θρησκευτικούς ύμνους.

Ο κ. Πατούλης αντάλλαξε θερμές ευχές με τους παριστάμενους για υγεία και  πρόοδο και ένα ξεκούραστο και χαρούμενο καλοκαίρι.

Στις λατρευτικές εκδηλώσεις παραβρέθηκαν επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Βραχνός, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ευάγγελος Κάββαλος, Βασίλης Κόκκαλης, Κωνσταντίνος Ρώτας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νικόλαος Πέππας, Ρένα Χαλιώτη, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Πέτρος Κόνιαρης, Ελένη Βλάχου -Σταματάκη και Αθανάσιος Βελής.